Uncategorized

Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, Dr.

Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, Dr.

Цитати + източници A J Clifford, C Y Ho, H Swenerton. Хомогенизирана говежди мляко Ксантин оксидаза: Критика на хипотезата, свързана с изчерпването на плазмалоген и сърдечно -съдовите заболявания. American Journal of Clinical Nutrition. 1983. https://academic.oup.com/ajcn/article-abstract/38/2/327/4690879?redirectedfrom=fullText. Мари-Каролин Михалски, Каролин Януел. Влияе ли хомогенизацията на човешките здравословни свойства на кравето мляко? Тенденции в науката и технологиите на храните. 2006. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224406000550. Laura Paajanen, Tuula Tuure, Tuija Poussa, Riitta Korpela. Няма разлика в симптомите по време на предизвикателства с хомогенизирано и некомогенизирано краве мляко при лица с субективна свръхчувствителност към хомогенизирано мляко. Списание за млечни изследвания. 2003. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12800871/. Допълнително четене Сали Д. Попит. Кравето мляко и консумация на млечни продукти: Сега има ли консенсус за кардиометаболно здраве? Граници в храненето. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/pmc7753100/.

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е лицензиран лицензионен, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes на iTunes на iTunes на iTunes . Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Официално е: Диетите не работят. Ето стратегия за отслабване, която го прави.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 16 ноември 2011 г. 4-минутна Readepisode #163 Играйте пауза Слушайте как да отслабнем без диета, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на проблеми На сафари. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Многомилиардната индустрия за отслабване има мръсна малка тайна: диетата не работи. За да сте сигурни, почти всяка диета там ще доведе до отслабване, ако спазвате правилата. Някои от тях дори ще доведат до много бърза, драматична загуба на тегло. Въпреки това, по -голямата част от хората, които отслабват на посетете този сайт точно тук диетите, в крайна сметка ще спечелят всичко това. Често с интерес.

Не се отчайвайте: имам решение!

Но първо, нека разгледаме бързо защо диетите са обречени да се провалят.

.

Диетата задейства хормоналните промени, които водят до увеличаване на теглото

Много са направени през скорошно проучване, което установява, че диетата – особено вида на диетата, която е диета, която диетата, която е диета, която диетата, която диетата, която е диета произвежда бърза загуба на тегло-спасява с химията на тялото ви по начини, които правят изключително трудно да се поддържа тази трудно спечелена загуба на тегло. . Очевидно това не е полезно. Второ, проучването потвърди, че продължителното ограничаване на калориите понижава метаболизма ви, така че да изгаряте по -малко калории, докато се занимавате с ежедневните си дейности. Този понижен метаболизъм може да продължи една година-или още по-дълго-след като диетата спира.

преди да се справите твърде много за метаболизма, обаче, има още една реалност, която има много по-голямо влияние върху хора, които са загубили значително тегло. По -малкото тяло изисква по -малко калории. Това означава, че ако искате да прекарате остатъка от живота си в по -малко тяло от това, което имате в момента, ще трябва да прекарате остатъка от живота си, ядейки по -малко, отколкото сега.

(Преди да снимате пратеника, нека да отбележа, че не казах, че ще прекарате остатъка от живота си гладен.)

Диетите спрете да работите, когато спрете диетата

Другата причина, че диетите почти винаги се провалят, е, че те са временни решения на постоянно предизвикателство.

страници

12next ›Последно»

за автора

monica reinagel, ms, ms, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Екипът на финландска компания, наречена Veri, вярва, че можем да поемем контрола над нашето здраве, като използваме силата на проследяване и наблюдение на нивата на кръвната си захар. Get-Fit Guy стига до дъното на това как можете да използвате тази информация, за да подобрите фитнеса си.

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 9 февруари 2021 г. 11-минутен readepisode #521 Играйте пауза слушане Може ли да наблюдава вашата кръвна захар да помогне да подобрите тренировките ви? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox. Бързото и мръсно проследяване как вашата кръвна захар реагира на хранене, упражнения и сън, може да ви помогне да поддържате енергия, фокус и добро здраве. Разбирането как хранене или закуска влияе върху кръвната ви захар може да ви помогне да гориш за конкретна тренировка по -точно. Виждайки как кръвната ви захар реагира на определена тренировка, може да ви информира колко усилено тренирате по -точно, отколкото просто да наблюдавате сърдечната честота. Мониторингът в реално време как тялото ви може по същество самото да ви позволи да работите с повече увереност.

Ще бъда честен с теб. За първи път бях запознат с идеята да използвам непрекъснат монитор на глюкоза, за да подобря здравето и дълголетието преди няколко години и не му даде много време или мисъл. Моята обосновка беше, че не съм човек с диабет, така че защо бих искал да си направя труда да проследя кръвната си захар?

Е, попитах госта си в днешния епизод на подкаст точно това.

Мисля, че за човек, който е недиабетик, Veri се превръща в наистина мощна система за изграждане на отчетност и тази отчетност е отчетността на храните. Така че с Veri получавате този поток от обратна връзка. Давате му вход и той ви дава изход, също като спи и наблюдение с ura Ring или ставане по -активен с Apple Watch. По същество, за недиабетик да измерва кръвната си захар, нещата, които преминават, са: Какво е състоянието на тяхното метаболитно здраве в момента? И как, с храната, която ядат, и навиците на начина на живот, които водят, допринасят ли за това?

anttoni aniebonam

Какво е Veri?

veri е компания, разположена във Финландия. И думата veri означава кръв във финландски. Така че това трябва да ви даде голяма представа точно там, че Veri е система за наблюдение на кръвта ви. Нивата на кръвната ви глюкоза, за да бъдем точни.

Когато получих пакета си VERI в пощата, вътре беше малък кръгъл диск с мъничък шип, подобен на косата, излизащ от едната страна. Заедно с това имаше пластмасов апликатор и не много друго. Партньорът ми ми помогна да приложа диска, като шипът на косата влиза в кожата на гърба на ръката ми (на моя трицепс, за да бъдем точни). Покрих го с фантастичен стикер, за да го запазя, изтеглих приложението Veri и далеч отидох.

Няколко часа след всяко хранене или закуска, Veri ще присвои оценка на моята снимка за хранене, което ще ме информира дали това хранене е подходящо за количеството упражнения и сън, което бях получил.

През следващите четиринадесет дни проследих приема на храна, като просто щракнах снимка на всичко, което ям. Проследих съня си с помощта на приложението Apple Health. И периодично държах iPhone до диска на гърба на ръката ми (както можете да ме видите на снимката по -горе), за да може Вери да прочете какво се случва с кръвната ми захар от последния път, когато държах телефона си до Това.

Няколко часа след всяко хранене или закуска, Veri ще даде резултат на моята снимка за хранене, което ще ме информира дали това хранене е подходящо за количеството упражнения и сън, което бях получил. Приложението също ми даде диаграма и резултат за това колко добре регулирах кръвната си захар този ден и направих някои предложения за това как мога да запазя кръвната си захар по -последователна и стабилна.

През първата седмица бях Използвайки го, когато приятелите ме попитаха какво съм научил досега, като цяло бих отговорил, като казах, че „панкреасът ми работи правилно“ (здрав панкреас секретира хормоните инсулин и глюкагон, като и двата регулират кръвната глюкоза). Но след като тази първа седмица приключи, данните започнаха да стават по -смислени и приложението започна да ми дава все повече и по -полезна информация.

Смислено и полезно, че реших да имам съосновател на Veri като гост на подкаста, за да разговарям за това как работи и да отговоря на някои от въпросите, които се появиха по време на 14-дневната ми кръв Глюкозно приключение.

Интервю с основателя и изпълнителен директор на VERI

Anttoni Aniebonam е основател и изпълнителен директор на Veri, метаболитна здравна компания, която иска да направи глюкозата „следващата сърдечна честота“ (която докосваме в интервюто). Преди изграждането на Veri, Anttoni е работил в Meru Health, технологична компания за психично здраве, базирана в района на залива. В свободното си време Anttoni провежда маратони и състезава Triathlons Ironman.

Винаги ви насърчавам да слушате интервюта, а не да ги четете. (В този случай, ако само да чуете очарователния финландски акцент на Анттони.) Но ако наистина предпочитате да четете, ето препис от нашия разговор. Той е леко редактиран за яснота.

Brock: И така, какво е по -специално за кръвната глюкоза, която ви привлече да наблюдавате това вместо всички останали луди количествени неща, които са популярни в момента?

Anttoni: Най -дълго бях във всичко, свързано със здравето и фитнеса. Играх футбол, тъй като бях дете, след което се впуснах в CrossFit и подобни теми в доста млада възраст. И когато бях на 17, всъщност работех върху изграждането на пазар на хранителни/фитнес програми. И така, аз някак се интересувах от пространството да вляза в по -добро здравословно състояние, чрез хранене и фитнес за доста дълго време.

Брок: Това е интересен път, който поехте. По отношение на нашата аудитория тук в подкаста Get-Fit Guy, ние наистина обичаме да се съсредоточаваме върху фитнеса и упражненията и тренировките и подобни неща. И причината, поради която исках да ви пренеса и да говоря за кръвната захар, е, че тя наистина служи много специфична цел, когато искаме да тренираме или да упражняваме.

Така че можете ли да обобщите как действително действа и работи кръвната захар и как можем да я използваме за подобряване на тренировките си?

Anttoni: От всички енергийни източници, които хората биха могли да изградят енергия навън от (мазнини, протеини и въглехидрати) въглехидрати и протеини се превеждат в глюкоза. И в момента повечето съвременни хора работят на глюкоза. Затова изберете всеки човек на улицата, най -вероятно, те се движат главно на глюкоза. Винаги не беше така, винаги. Но днес това е факт.

Разбирането на този източник на гориво, когато мислите за него в контекста на фитнес и като цяло упражненията, е изключително решаващо.

Така че разбирането на този източник на гориво, когато мислите за него в Контекстът на фитнес и упражненията като цяло е изключително решаващ. За да можем да се подготвим и да извлечем максимума от тренировките си.

Brock: С това, което току -що казахте, как наблюдавате кръвната ви глюкоза, особено непрекъснато наблюдавате кръвната си глюкоза, всъщност ни помогнете да подобрим фитнеса си?

Anttoni: Мониторинг на кръвната захар Може да подобри нашата годност по няколко начина.

Един е извън фитнеса или извън общата тренировка чрез хранене. В Veri се застъпваме за стабилна кръвна захар. Така че да имате възможно най -стабилна кръвна захар, постоянно.

Тук има някои гранични линии, някои крайни случаи – особено неща, като когато тренирате – които влизат в игра. Щастлив съм да обясня малко повече, за секунда, защо се застъпваме за поддържане на вашата кръвна захар стабилна и свежда до минимум хранителния ви прием от не-необходими глюкозни шипове.

Но когато мислим за тренировки, ако бихме искали например да се подготвим за интензивна тренировка. Както вече направихме, можем да вземем допълнителен източник на въглехидрати и да го погълнем и да получим тази допълнителна енергия. Но да видя, че това всъщност прави голяма промяна, която аз лично съм преживял. Виждането е вярване и дори да сте яли този банан преди тренировката си, знаете, че това ще увеличи количеството енергия, което имате. Но само като видя това, просто го подсилва и го извежда на съвсем различно ниво.

Брок: Едно нещо, което всъщност забелязах, че смятах за наистина интересно – аз съм „прекъсващо се по -бързо“, не задължително, защото наблюдавам или измервам или нещо подобно. Просто съм склонен да не обичам да ям закуската си, чак след сутрешната си тренировка. Така че обикновено имам 14 до 16 часа между вечерята си преди и закуската си на следващия ден. И забелязах, използвайки Veri, че ще стана сутрин и ще изпича черна чаша кафе (само защото това е начинът, по който пия кафето си) и след това си правя тренировка. И особено ако правех вдигане на тежести (сесия за тежко повдигане) или по -висока интензивност (анаеробна) вид тренировка, можех да видя в приложението Veri, гледайки нивата на кръвната си захар, че по време на тази тренировка всъщност имах кръвна захар Спайк, без да ядеш храна. Можете ли да обясните какво се случва там?

Anttoni: Да. По принцип това не зависи само от храната. Това е по -зависим от интензивността на тренировката и какви ресурси използва тялото ви за това гориво. Има много пътища и много неща, които може да се спуснат. Но по принцип дори в състояние на гладно може да влезете в глюконеогенеза и да започнете да изгаряте допълнително гориво там. Но основното тук е, че имате дефицит на кислород. Then you’re basically burning glucose as a fuel source.

Brock: The body is either converting proteins into carbohydrates because it needs them or it’s pulling them out of liver storage or muscle storage, again, because there’s that Липса на кислород и се нуждае от тази глюкоза, за да изгори? . Винаги съм чувал това, но беше наистина интересно да го станем свидетели, като използвате приложението Veri и монитора на ARM.

Anttoni: Да. Това са изключително завладяващи данни. Защото в момента помислете да отидете на тренировка за изгаряне на мазнини или след това да търсите, например, по-добра HIIT тренировка. Разграничаването на онези зони, в които сърдечната честота трябва да бъде, за да работите върху издръжливостта, например, в сравнение с изгарянето на мазнини, е наистина предизвикателно и наблюдението на глюкозата носи допълнителен слой там, където можем да започнем да виждаме точки за пробив в нова светлина.

Брок: Да, абсолютно. Разбрах, че това всъщност може да ни доведе до любители на фитнес или хора, които искат да правят някои състезания – както казахте, вие правите триатлони и маратони, както и аз – ако използваме veri в тези конкретни времена, как можем Това всъщност ни помага да се уверим, че сме подхранващи правилно за нашите тренировки, за да сме сигурни, че извличаме максимума от тренировките си?

Anttoni: Когато мислим за различни интензивности и дължини на различни тренировки, Има много интересно нещо, при което самата глюкоза може да обясни много повече от настоящите методи на пазара в момента.

Така че, когато мислите за пътя, който използвате, разликата е между работата на анаеробно ниво или работа на аеробно ниво.

Contents