Uncategorized

μαξιλάρια φτερών: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, σκέψεις και επιλογές

μαξιλάρια φτερών: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, σκέψεις και επιλογές

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Τα μαξιλάρια φτερών είναι ελαφριά και αναπνεύσιμα και μπορεί να προσαρμοστούν στο σώμα του χρήστη. Τα άτομα με υγεία και ηθικές ανησυχίες μπορούν να επιλέξουν από αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την πλήρωση των φτερών.

Τα μαξιλάρια φτερών συνήθως περιέχουν δύο τύπους υλικού, φτερά, τα μακρά σκληρά φτερά από τα φτερά ή την ουρά του πουλιού και κάτω, τα οποία είναι μαλακές ίνες που βρίσκονται κάτω από τα προστατευτικά φτερά.

Αυτό το άρθρο εξετάζει μαξιλάρια φτερού, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, εναλλακτικές λύσεις και τα καλύτερα μαξιλάρια φτερού που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Οφέλη και μειονεκτήματα

Πιθανές πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των μαξιλαριών φτερών περιλαμβάνουν:

Οφέλη

Τα μαξιλάρια φτερών είναι πολύ ελαφριά, με τα περισσότερα ζύγιση λιγότερο από 3 κιλά. Είναι επίσης ανθεκτικά και διαρκούν τουλάχιστον 2-3 χρόνια, ξεπερνώντας τα συνθετικά ομολόγους τους. Επίσης, δεν συσσωρεύονται μαζί με την πάροδο του χρόνου όσο και τα μαξιλάρια πολυεστέρα και βαμβάκι.

Ορισμένα μαξιλάρια φτερών είναι πλένονται. Ωστόσο, τα περισσότερα μαξιλάρια φτερών απαιτούν στεγνό καθαρισμό. Οι άνθρωποι πρέπει να ελέγχουν τις ετικέτες του μαξιλαριού για συνιστώμενη φροντίδα.

μαξιλάρια φτερών είναι εξαιρετικά διαμορφωμένα και συμμορφώνονται καλά με το κεφάλι και το λαιμό του ατόμου. Ωστόσο, δεν προσφέρουν την ίδια ανακούφιση και υποστήριξη πίεσης ως μαξιλάρια με διαμορφωμένα ή διαμορφωμένα. Τα μαξιλάρια μπορεί επίσης να απαιτήσουν συνεχή ανακατασκευή για να διατηρήσουν το σχήμα και το σοφίτα του μαξιλαριού.

Μειονεκτήματα

Τα μαξιλάρια φτερών ισοπεδώθηκαν όταν συμπιέζονται. Η ανομοιόμορφη επιφάνεια μπορεί να προβλήματα σε μερικούς στρωτήρες. Μια τυφλή δοκιμή πεδίου για το 2010 στην Αυστραλία διαπίστωσε ότι ένα μαξιλάρι φτερών οδήγησε σε περισσότερα συμπτώματα αφύπνισης από άλλους τύπους μαξιλαριών.

Κάποιοι στρωτήρες μπορεί να βρουν αυτά τα μαξιλάρια θορυβώδη λόγω των τραγανών ήχων που κάνουν τα κουτάλια. Επίσης, μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι αυτοί μπορεί να χτυπήσουν μέσα από καλύμματα. Ωστόσο, οι περισσότεροι έρχονται με πυκνά υφασμένα καλύμματα με υψηλά θέματα που κρατούν τα φρέσκα από το να σπρώξουν.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χρήση μαξιλαριών φτερών θα προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, οι περισσότερες αλλεργίες οφείλονται σε αλλεργιογόνα ακάρεων στα φτερά και όχι στα ίδια τα φτερά.

Μια μελέτη του 2005 διαπίστωσε ότι όλα τα μαξιλάρια περιέχουν ένα σημαντικό αριθμό ειδών μυκήτων, ανεξάρτητα από το αν είναι συνθετικά ή γεμάτα με φτερά.

Μια μελέτη του 2004 διαπίστωσε ότι τα συνθετικά μαξιλάρια περιέχουν περισσότερα αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης (HDM) από τα μαξιλάρια φτερών. Μια παρόμοια μελέτη του 2002 διαπίστωσε ότι περιείχαν περισσότερα αλλεργιογόνα από τα κατοικίδια ζώα από τα μαξιλάρια φτερών, πιθανώς λόγω των σφιχτά υφαντών περιπτώσεων μαξιλαριών φτερού.

Μάθετε για τα καλύτερα υποαλλεργικά μαξιλάρια εδώ.

Μια μελέτη του 2019 διαπίστωσε ότι ενώ το πλύσιμο φτερού και κάτω μειώνει τα βακτήρια που περιέχουν, ήταν ακόμα εξαιρετικά τοξικά (τερατογόνα), πιθανώς λόγω χημικών πρόσθετων.

Οι ηθικές ανησυχίες

μαξιλάρια φτερών περιέχουν φτερά από υδρόβια πτηνά, συνήθως χήνες και πάπιες. Η πλειοψηφία αυτών έρχεται ως υποπροϊόν της βιομηχανίας τροφίμων.

Ενώ συλλέγονται κυρίως μετά τη σφαγή, οι υποστηρικτές της καλής διαβίωσης των ζώων καταδικάζουν την ανήθικη πρακτική συγκομιδής φτερών για την αφαίρεση των φτερών από τα ζωντανά πουλιά.

για να θεωρηθεί ηθικά προερχόμενο, οι κατασκευαστές που παρέχουν φτερό και κάτω θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι τα πουλιά τροφοδοτούνται καλά, εφοδιασμένα με ένα υγιές περιβάλλον και είναι απαλλαγμένοι από πόνο, φόβο, δυσφορία και ασθένεια.

Οι άνθρωποι μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ελέγχοντας εάν τα υλικά ενός προϊόντος προέρχονται από ηθική προέλευση. Οι πιστοποιήσεις, όπως το υπεύθυνο Standard Down Standard (RDS) και το παγκόσμιο πρότυπο ανίχνευσης, εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες λαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν ηθικά συγκεντρωμένα και φτερά.

Άλλες πιστοποιήσεις εξασφαλίζουν ότι οι διαδικασίες επεξεργασίας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες για να περιορίσουν τις τοξικές χημικές ουσίες στην παραγωγή τους. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν πιστοποίηση OEKO-TEX ή CERTIPUR-US.

Παρά τους αυστηρούς κανονισμούς και τα πρότυπα, εξακολουθούν να υπάρχουν ανήθικες πρακτικές. Οι άνθρωποι που είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τα ηθικά ζητήματα μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις σε φτερό και κάτω, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν συνθετικά υλικά ή φυσικές φυτικές ίνες.

λίστα με τα καλύτερα μαξιλάρια φτερού

Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα.

Casper Down Pillow

Αυτά τα μαξιλάρια έχουν ένα μοναδικό σχεδιασμό πέντε θαλάμων. Ο εξωτερικός θάλαμος παρέχει άνεση και ο εσωτερικός θάλαμος παρέχει υποστήριξη που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε θέση ύπνου.

Ο εξωτερικός θάλαμος είναι κατασκευασμένος από 80% λευκή πάπια κάτω και 20% φτερό, ενώ το εσωτερικό θάλαμο αποτελείται από 60% λευκό φτερό πάπιας και 40% κάτω.

Μάθετε περισσότερα για τα μαξιλάρια Casper εδώ.

Τα μαξιλάρια έρχονται σε δύο μεγέθη, στάνταρ και βασιλιά, και είναι διαθέσιμα στα μέσα και χαμηλά-σοφίτα. Είναι πιστοποιημένα με RDS και πλύση με μηχανές. Η εταιρεία προσφέρει επίσης στους αγοραστές μια δοκιμή χωρίς κινδύνους 30 διανυκτερεύσεων.

Pacific Coast Hotel Double Touch of Down Pillow

Περιέχουν ένα εσωτερικό γεμιστικό φτερό που περιβάλλεται από το υπερκλύμινο κάτω, που περικλείεται σε 100% βαμβάκι με 230 κλάδο.

Η μάρκα ισχυρίζεται ότι τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτά τα μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια έρχονται σε τυποποιημένα μεγέθη βασίλισσας και βασιλιά.

Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες μια εγγύηση χωρίς αλλεργίες μαζί με εγγύηση άνεσης 30 διανυκτερεύσεων.

Puredown White Goose Φτερό μαξιλάρι

Αυτά τα μαξιλάρια περιλαμβάνουν 95% φτερό χήνας και 5% χήνα κάτω, παρέχοντας στρωτήρες με μεσαία στήριξη. Αυτά τα υπερβολικά μαξιλάρια μπορεί να ταιριάζουν σε πλάγια και πίσω στρωτήρες.

Μάθετε για τα καλύτερα μαξιλάρια για τους πλευρικούς στρωτήρες εδώ.

Ο αριθμός των νημάτων 233, το κέλυφος βαμβακιού διπλού στρώματος εμποδίζει τα τσιμπήματα.

Αυτά τα μαξιλάρια έρχονται σε σετ δύο και έρχονται σε πρότυπα, βασίλισσα και μεγέθη βασιλιά.

Τα προϊόντα είναι επίσης πιστοποιημένα με RDS, φιλικά προς το περιβάλλον, φυσικό και πλυντήριο μηχανών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα μαξιλάρια τους είναι άοσμο.

Brooklinen Down Pillow

Αυτά τα μαξιλάρια έχουν ένα υποστηρικτικό εσωτερικό στρώμα φτερών και ένα εξωτερικό στρώμα από κάτω συστάδες, που στεγάζονται σε 100% βαμβακερό κέλυφος.

Προσφέρουν δύο μεγέθη, πρότυπα και βασιλιά. Έχουν τρεις επιλογές υποστήριξης, βελούδινα, μεσαία και σταθερά, φιλοξενώντας άτομα με διάφορες θέσεις ύπνου.

Η εταιρεία συνιστά να ξαπλώνει το μαξιλάρι σε μια ξηρή μέρα ή να χρησιμοποιεί ένα στεγνωτήριο σε μια θερμική ρύθμιση. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν ή να ανταλλάξουν προϊόντα εντός ενός έτους και να συμπεριλάβουν και μια επιπλέον εγγύηση 1 έτους.

Εναλλακτικές λύσεις

Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για τα μαξιλάρια φτερών περιλαμβάνουν:

  • Κάρτο φαγόπυρου: αποτελείται από το εξωτερικό περίβλημα των σπόρων φαγόπυρου. Συμβαίνουν καλά και παρέχουν καλή υποστήριξη. Μάθετε περισσότερα για τα μαξιλάρια φαγόπυρου εδώ.
  • Kapok: Μια βαμβακερή, οργανική γέμιση που κατασκευάζεται από σπόρους σπόρων ενός δέντρου τροπικού δάσους.
  • Φυσικό τεμαχισμένο καουτσούκ: ονομάζονται επίσης φυσικό καουτσούκ λατέξ ή απλά λατέξ. Είναι ένα υποπροϊόν του καουτσούκ.
  • Primaloft: Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση από πολυεστέρα.
  • thinsulate: Πρόκειται για μια συνθετική θερμική μόνωση από 3Μ.

Μάθετε για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τα μαξιλάρια φτερού και κάτω εδώ.

Περίληψη

μαξιλάρια φτερών έρχονται σε διάφορα μεγέθη, συνθέσεις και επίπεδα υποστήριξης ή σταθερότητας. Μπορούν να ταιριάζουν στους ανθρώπους που αναζητούν ελαφριά, δροσερά και μαλακά μαξιλάρια που προσφέρουν κάποια υποστήριξη.

Δεδομένου ότι τα μαξιλάρια έρχονται σε όλες τις μορφές και μεγέθη, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν επαρκή έρευνα πριν αγοράσουν ένα για να εξασφαλίσουν ότι θα λάβουν ένα μαξιλάρι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Ιατρικές ειδήσεις Σήμερα έχει αυστηρές οδηγίες προμήθειας και αντλεί μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.