Uncategorized

Красивата усмивка вече е достъпна за всеки, който я иска.

Красивата усмивка вече е достъпна за всеки, който я иска.

Днес има различни продукти за избелване на зъби у дома, които осигуряват голямо въздействие без много усилия.

Какво представлява избелването на зъбите?

Съдържание

Какво представлява избелването на зъбите? Купен от магазина срещу Избелител за зъболекари Предимства от използването на избелващо средство за зъби Можете ли да избелите чувствителни зъби? Кога да очаквате резултати? Как да изберем най-добрия избелител за зъби? Най-добрият избелител на зъбите на пазара в момента

Продуктите за избелване на зъби използват избелващи агенти за унищожаване на петна по зъбите ви, като по този начин подобряват цялостния цвят на зъбите ви. Комплектът за избелване може да включва тава за уста, която е пълна с избелващ гел и да се носи за определен период от време всеки ден. Обикновено химикалите се прилагат или с ленти за избелване на зъби, или с мундщуци.

Купен от магазина срещу Зъболекар Избелител

Когато става въпрос за избелване на зъби, има няколко опции, от които можете да избирате. Въпреки това, има няколко важни разлики между закупени от магазина и Dentist Whitener.

Ефикасност

И двата избелващи средства за зъби, продавани от магазините и зъболекарите, съдържат пероксид, карбамид или водород като активен агент за намаляване на петната и намаляване на обезцветяването – силата на пероксида е тази, която отличава ефекта им. Докато магазинните избелващи средства за клони на зъбите съдържат до 7% пероксид, тези в зъболекарския кабинет имат 35% или в някои случаи 45% пероксид.

време:

Друга съществена разлика е начинът, по който се доставят избелващите средства. В стоматологичен кабинет е необходим само един час, за да озарите скучната си усмивка. Процедурата включва прилагане на избелващ гел с висока концентрация, със специален лазер директно върху зъбите за ускоряване на процеса, за три интервала от 20 минути. Купените от магазина избелващи средства за зъби, от друга страна, изискват щателно приложение за по-дълъг период от време за постигане на желаните резултати.

Разходи

Купените от магазина избелващи средства са значително по-евтини от професионалните опции.

Предимства от използването на избелващо средство за зъби

Добрата усмивка е едно от първите неща, които хората забелязват. Може да подобри живота на човек и да донесе няколко ползи за здравето и психологията.

Използването на избелващо средство за зъби носи много предимства, включително:

Подобрен външен вид

По-белите зъби подобряват драстично външния вид. Красивата усмивка вече е достъпна за всеки, който я иска.

Повече увереност

Ярката усмивка може да ви помогне да се чувствате и да изглеждате по-уверени, особено във вашите социални и професионални условия. Белите зъби са свързани с успеха и значително увеличават промяната при наемане и повишение.

По-добра романтика

Тъй като белите зъби са признаци на младост и жизненост, това може да подобри любовния ви живот, като ги направи забавни и ангажиращи на първите срещи. И двата пола намират ярката усмивка за привлекателна и надеждна, което прави връзките ви силни завинаги.

По-здрава уста

Доказано е, че геловете за избелване на зъби убиват бактериите и предотвратяват пародонтално заболяване на венците и евентуална загуба на зъби. Здравата уста води до по-силно цялостно здраве, осигурявайки по-добро качество на живот.

Можете ли да избелите чувствителни зъби?

Чувствителността при избелване на зъби може да бъде неудобна и може да има моменти, когато се запитате дали си струва да изпитате дискомфорта. Преди да се закълнете в по-бяла усмивка, трябва да знаете, че има различни избелващи продукти, формулирани специално за хора с чувствителни зъби.

Повечето закупени от магазина избелващи средства съдържат пероксид, който причинява чувствителност на зъбите. Ето защо е важно да сте наясно с нивото на химичното вещество и времето на приложение, които оказват влияние върху нивото на чувствителност. Изберете продукти с по-ниски нива на пероксид с 5 до 6% и по-кратко време за нанасяне (препоръчва се 5 минути).

Един от другите начини за минимизиране на дискомфорта е да се придържате към напитките със стайна температура веднага след използване на избелващо средство за зъби. Имайте предвид, че макар чувствителността да е неудобна, обикновено тя не продължава много дълго.

Кога да очаквате резултати?

Има няколко фактора, които влияят върху резултатите, като изходното състояние и цвета на зъбите ви, концентрацията на използвания разтвор и вида на храната, която консумирате по време и след употребата на избелващо средство за зъби.

Всеки е малко различен и уникален. Някои зъби са по-трудни за избелване от други и може да отнеме повече време от очакваното. Препоръчително е да помислите за гел с по-висока концентрация, ако нямате чувствителност на зъбите. Като каза това, трябва да отнеме седмица или две, за да забележите някои резултати след продължителна употреба.

Как да изберем най-добрия избелител за зъби?

Най-добрите средства за nicozero капсули избелване на зъби включват всичко необходимо, за да получите перлено бяла усмивка – бързо и не изисква твърде много усилия. Докато оценявате най-добрия избелител за зъби, винаги търсете:

Изпълнение и качество

Винаги избирайте продукти, които имат гаранции за удовлетворение от препоръките и са клинично доказани. Продуктът трябва да посочва, че е безопасен за вашите венци, емайл и други части на устата ви. Подходящата лента за мундщук може да донесе най-добре изглеждащата усмивка само след няколко дни употреба.

Инструменти

Всеки комплект за избелване на зъби е различен и предоставя различни допълнителни елементи. Някои идват с избелващи светлини, които могат да добавят много повече яркост, а други с химикалки, които могат да помогнат за достигане на области, иначе трудни за достигане. Много от тях включват и ръководство за нюанси, което да ви помогне да прецените точно подобрението, което прави избелващият зъб. В зависимост от вашите нужди и предпочитания, намерете продукта, който предлага артикула, който искате.

Помогне & поддържа

Потърсете продукти, които ви предоставят необходимата информация, за да ги използвате безопасно. Те също така трябва да имат телефонен номер и имейл адрес и в днешната ера трябва да имат присъствие в социалните медии със секции с често задавани въпроси, за да улеснят гладкото взаимодействие.

Най-добрият уред за избелване на зъби на пазара в момента

Най-добрите средства за избелване на зъби ще ви осигурят по-ярка, по-бяла усмивка с лекота и без да нарушават голяма част от вашата банка. За да ви помогнем, ние изброихме най-добрите средства за избелване на зъби на пазара в момента, които са лесни и бързи за използване.

Crest Whitestrips Нежна рутина

Вижте всички 365 рецензии

Най-известният продукт за избелване на зъби, Crest’s Whitestrips е специално създаден за зъби, които са чувствителни към избелване. Получете красива, по-бяла усмивка нежно, само с 5 минути на ден.

Професионалисти

Идеален за чувствителни зъби.

Лесен и удобен за използване.

ПРОТИВ

Може да покаже бавни резултати.

Проверете този продукт в Amazon

Избелваща паста за зъби Opalescence

Вижте всички 536 рецензии

Избелващата паста за зъби Opalescence е паста за зъби против кариес, повърхностни петна, обвита с естествени аромати и съставки, които помагат за премахване на петна по повърхността на зъбите.

Професионалисти

Мирише и има чудесен вкус.

Всички аромати и съставки са естествени.

Оставя устата освежена.

Против

Леко надценена.

Проверете този продукт в Amazon

Комплект за избелване на блясък

Вижте всички 1832 рецензии

Комплектът за избелване на блясък използва мундщук с гел от карбамиден пероксид за постигане на изключителни резултати.

Професионалисти

Усъвършенствани съставки за постигане на резултати от зъболекарски клас.

Премахва петна само с няколко процедури.

ПРОТИВ

Не се препоръчва за хора с чувствителни зъби.

Проверете този продукт в Amazon

Забележка: – Тази статия е гост, публикуван от Тани Кларк. Той е свързан с AffordableDentistNearMe и проучва разходите за избелване на зъби и влиянието им върху усмивката и самочувствието на човек. Искате ли да изпратите публикация за гост? Прочетете указанията за подаване на гости на HealthResource4u.

Проблемът с кариеса не е нов, но леченията, които сега се прилагат за справяне със зъбните усложнения, са много актуализирани. С течение на времето денталната наука е толкова напреднала, че тези, които страдат от зъбни проблеми, не се колебаят да посетят стоматологичните клиники още в първия етап на усложненията, свързани със зъбите.

С годините на проучване, денталните експерти са стигнали до конкретна информация относно причините за кариес, симптомите, които той показва и възможните лечения за тях.

В случай, че се интересувате да научите повече подробности относно същото, ето накратко, което можете да прочетете:

Процес на натрупване на кариес:

Съдържание

Процес на натрупване на зъбен кариес: Как ще разберете, че сте жертва на кариес? По-долу са списъците с мерки, които трябва да се предприемат:

Бактериални атаки: Трябва да сте наясно, че има наличие на бактерии в устата ви. Тези бактерии, когато се смесят със слюнката, образуват плака, много вредно вещество за зъбите. В момента, когато се консумират храни или напитки, които съдържат въглехидрати, в плаката се произвежда киселина, която започва кариеса.

Процесът на гниене: Когато плаката започне да произвежда киселина след смесването й с въглехидрата, първата фаза, която започва, е омекотяването на емайла. След това, когато всички минерали от зъбите се отстранят, се създава малка дупка, която се нарича кухина. Чрез кухината процесът на кариес продължава и достига до сърцевината на пулпата на зъба. Това ще направи нервите около пулпата отворени за бактериалните атаки. Резултатът, разбира се, е огромна зъбна болка.

Ако този процес на гниене не бъде разгледан и ограничен във времето, съседният зъб също се засяга.

Кътниците и премоларите, зъбите в задната част на устата са по-податливи да бъдат засегнати от кариес, тъй като хранителните частици се натрупват там поради плоската основа. Ето защо ежедневното миене на зъбите е от съществено значение, така че частиците храна да не се задържат върху тях.

Има обаче и други катализатори за зъбен кариес.

Лоша диета:

Високото съдържание на въглехидрати се намира главно в нездравословните храни и приемането им между храненията в голямо количество увеличава вероятността от кариес. Освен това хранителните продукти, които са лепкави и имат високо съдържание на захар, са еднакво вредни за здравето на зъбите.

Липса на поддръжка на денталното здраве:

Четкането и почистването с конци са много важна част от поддържането на здравето на зъбите. Пренебрегването им в крайна сметка би влошило процеса на гниене на зъбите. Използването на паста за зъби с флуорид за миене е най-добрият вариант.

интоксикации:

Както пушенето, така и пиенето на алкохол допринасят за процеса на кариес. Съдържанието на тютюн в цигарата пречи на производството на слюнка, докато алкохолът засяга емайла.

Усложнения в резултат на сухота в устата:

Сухота в устата е основен проблем в случай на кариес. Устната слюнка помага за поддържането на зъбите чисти. В случай на сухота в устата, хранителните частици получават шанс да останат за по-дълго време над зъбите, което инициира процеса на гниене. Също така киселината на плаката се неутрализира от слюнката.

В случай на медицинско лечение, както и усложнение от сухота в устата, правилната орална поддръжка е задължителна. Ето защо ежедневното миене с четка и конец е от съществено значение.

Как ще разберете, че сте жертва на кариес?

симптоми:

Симптомите на натрупване на кухина са различни. В зависимост от причините и позицията на зъба симптомите на кариес също се променят. В самото начало признаците не се забелязват. Но с течение на времето възникват следните усложнения:

ЗъбоболЧувствителност на зъбаБолка в зъбите по време на пиене или консумация на топли или студени продукти.Видими признаци на кариес по зъбаПетна от зъбиБолка по време на дъвчене на хранителни продукти

Ако редовно посещавате зъболекарските си прегледи и плащате скрито на предложенията на зъболекарите, тогава шансовете за такова натрупване на плака намаляват. В същото време в самото начало на процеса на кариес зъболекарите го откриват и започват лечението.

Обикновено за лечение на проблема с кариес зъболекарите следват процедурите за импланти или използват зъбните пломби, за да спрат разпадането. Но е вярно, че превенцията е по-добра от лечението и затова зъболекарите изготвят списък с мерки, спазвайки които можете да сте спокойни, че вашите зъбни настройки няма да бъдат увредени от никакъв процес на гниене.

По-долу са списъците с мерки, които трябва да се предприемат:

Редовно четкане:

Редовното четкане служи много за поддържане на зъбите. Ако човек мие зъбите два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж през нощта, тогава той може да ограничи съдържанието на плаката от прикрепване към зъбите.

Експертите зъболекари смятат, че през нощта е по-добре да миете час след вечерното хранене, тъй като миенето непосредствено след вечеря може да навреди на зъбите, особено когато сте приели газирани напитки и храни с киселинно съдържание.

Има определени въпроси, които трябва да спазвате, докато миете:

Когато започнете да миете зъбите, почистете с кръгови движения, така че всяка част и ъгъл на зъба и венците да бъдат почистени правилно. Дадохте да повторите този процес няколко пъти.Почистете външните повърхности на всеки зъб, горен и долен, като поддържате четините под ъгъл спрямо линията на венците.Трябва да се изчистят както горната, така и долната част на зъбите. Докато правите това, поддържането на четката на линията на венците предлага много по-добър резултат.Вътрешните и външните части на зъбите трябва да се мият правилно.Моларите и премоларите имат плоски повърхности, които трябва да бъдат почистени правилно.Четкането на езика ще освежи дъха ви и ще почисти устата ви, като премахне бактериите.Заедно с миенето на зъбите е важно да се мие и езикът, за да не се натрупват бактериите там.

Правилно почистване с конец:

Чрез конец плаката, както и хранителните частици се отстраняват добре от зъбите и венците. Стоматолозите го смятат за много важна част от процеса на почистване на зъбите. Най-важното е, че конецът с конец почиства онези части от зъбите, където четката за зъби не е възможна. Използването на конец поне веднъж на ден поддържа устата свежа и здрава.

Използване на вода за уста:

Използването на вода за уста с флуор обикновено е добро за устата. Процесът на гниене на зъбите се предотвратява значително от използването на тези води за уста. Обикновено зъболекарите препоръчват да се използва вода за уста без алкохол. Въпреки това е добре да отделите известно време след измиване и след това да използвате водата за уста.

Поддържане на правилната диета:

Консумирането на хранителни продукти с ниско съдържание на киселини и захар е част от поддържането на устната кухина. Приемането на сладки закуски между две хранения увеличава шанса за атака на плаката още повече.

Забележка: – Тази статия е публикувана като гост от Брандън Уилкинсън, често пишещ в LeemingDentalClinic.co.uk. Неговите писания се основават на добре проучени факти за здравето и поддръжката на зъбите. Неговите писания предлагат предложения за по-добра орална поддръжка, които са ефективни в практически области. Искате ли да изпратите публикация за гост? Прочетете указанията за подаване на гости на HealthResource4u.

Прочетете отказ от отговорност тук!Помощ за спиране на тютюнопушенето: Лекарства, които ще ви помогнат да спрете цигарите 2

Предписвайки лекарства, доставчиците на здравни услуги могат дори да ви помогнат да се откажете от употребата на тютюн и да се откажете от тютюнопушенето. Това са лекарства, които не съдържат никотин и не създават навик. Той функционира различно от никотиновите пластири, спрейове, венци и таблетки за смучене. Лекарствата за спиране на тютюнопушенето могат да помогнат за елиминирането на тютюна, както и за симптомите на отнемане. Освен това може да ви попречи да започнете да пушите отново. Тези лекарства против тютюнопушенето работят най-добре, когато са важна част от програмата. Това включва вземане на ясно решение за напускане и определяне на дата за напускане.